Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Το PlayStation θα “σώσει” τη Sony

Κάτι η χάλια οικονομία, κάτι κάποιες λανθασμένες κινήσεις της και, δυστυχώς, η Sony “δεν τα πηγαίνει καλά” από οικονομικής άποψης εδώ και αρκετό καιρό. Τώρα, σύμφωνα με δήλωση του χερ-κουμαντάτ της, Kaz Hirai, η Sony “θα σωθεί” από τη φίρμα του PlayStation και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό.

Σε ομιλία κατά τη CES, ο Kaz Hirai ανέφερε πως το PlayStation θα ξαναφέρει έσοδα στην εταιρεία, κάτι που θα αρχίσει με την διάθεση του νέου της “φορητού θαύματος”, του PlayStation Vita, στις “δυτικές αγορές” – όπως λέμε Αμερική, Ευρώπη ή, γενικά, “οτιδήποτε εκτός Ασίας”.

Παράλληλα, όμως, τόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος της Sony Corporation, Howard Stringer, επέμειναν πως δεν θα δούμε την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου PlayStation 4 εντός του έτους, ούτε κάποια αποκάλυψη του στην E3. Εξάλλου, όλες οι εικασίες για εμφάνιση “του νέου PlayStation” βασίζονται στην εκτίμηση πως αν, όντως, ισχύουν… οι άλλες φήμες, που θέλουν την Microsoft να αποκαλύπτει “το sequel του Xbox 360″ φέτος, τότε θα πρέπει και η Sony να “απαντήσει” με μια δική της κονσόλα. Η επίσημη στάση της Sony για την ώρα παραμένει πως το PlayStation 3 θα είχε διάρκεια ζωής γύρω στα δέκα χρόνια, όπως το PlayStation 2, και δεν υπάρχει λόγος να αποκλίνουν από τα σχέδια τους.

Ή, λοιπόν, θα μείνουμε για αρκετό καιρό ακόμη με το PlayStation 3 ως “βασική κονσόλα” της Sony, είτε, αν ισχύουν όλες οι -ύποπτα πολλές- φήμες και εικασίες από διάφορες πλευρές της βιομηχανίας του gaming, η εταιρεία έχει ήδη σχεδόν έτοιμη την απάντηση της, και απλά περιμένει πότε “θα παίξουν το χαρτί τους” Microsoft και Nintendo για να κάνει τη… μεγάλη αποκάλυψη.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: unregistered.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου