Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Έρχεται το Nintendo Network να κοντράρει Xbox Live και PSN

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Nintendo, Satoru Iwata, οι χρήστες προϊόντων της εταιρίας του θα αποκτήσουν επιτέλους το δικό τους δίκτυο, αντίστοιχο του Xbox Live και του Playstation Network. Το Nintendo Network λοιπόν θα συνοδεύει την επόμενη γενιά κονσολών τους όπως το φορητό 3DS και το αναμενόμενο Wii U.

Το δίκτυο δε θα είναι απλά ένα μέρος όπου οι χρήστες θα μπορούν να παίζουν παιχνίδια μεταξύ τους αλλά θα προσφέρει full downloads τίτλων, κάποια add-ons και γενικότερα πρόσβαση σε ψηφιακό περιεχόμενο πράγμα που το καθιστά σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τις υπάρχουσες δυνατότητες του Nintendo hardware.

Παράδειγμα των νέων δυνατοτήτων του δικτύου είναι οι νέες community λειτουργίες του Mario 7. Επίσης, στο επόμενο Final Fantasy οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν μουσικά κομμάτια της επιλογής τους για να συνοδεύουν το παιχνίδι τους.

Η όλη διαδικασία θα γίνεται μέσω ενός Nintendo λογαριασμού, όπως ακριβώς κάνουν δηλαδή και οι ανταγωνιστές MS και Sony.

Τέλος σημαντική προσθήκη στην όλη προσπάθεια θα είναι η προσθήκη NFC chip στο χειριστήριο της νέας Wii U κονσόλας με σκοπό να αυξήσει την διαδραστικότητα των χρηστών με όποιο τρόπο φανταστούν στην πορεία!

Πιστεύετε ότι θα έχει απήχηση το νέο network τους ή ο κόσμος έχει ήδη στραφεί στις λύσεις της Microsoft και της Sony;
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: liveplace.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου