Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Πρώτες πληροφορίες για το νέο HTC Sense UI 4.0

To βελτιωμένο και εντελώς ανανεωμένο interface της HTC στην έκδοση 4,0, αποκαλύφθηκε λίγες ημέρες πριν ανοίξει τις πύλες του το φετινό MWC. 

H ομάδα της περίφημης ιστοσελίδας PocketNow που ασχολείται με ζητήματα και ειδήσεις που εστιάζουν την προσοχή τους κυρίως σε θέματα τεχνολογικού ενδιαφέροντος, αναφέρει ότι πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να αντικρίσουν από κοντά την λειτουργία του νέου Sense UI της HTC, για την έκδοση λειτουργικού Android ICS. Άμεση διαπίστωση; Υπάρχουν πολλές διαφορές σε σχέση με το παρελθόν και συγκριτικά με προγενέστερες εκδόσεις.

Λέγεται πως η εταιρία έχει προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές, με τις πιο σπουδαίες να είναι: Η δυνατότητα υποστήριξης full landscape mode, μια πιο ολοκληρωμένη – όσον αφορά δυνατότητες- εφαρμογή email με καλύτερες προοπτικές χρήσης, πλήρης ενσωμάτωση της εφαρμογής dropbox στο βασικό μενού και καινούργιος reader (παρόμοιος με αυτόν που διαθέτει ο Safari της Apple) για τον Android Browser, που προσφέρει νέες επιλογές κατά την περιήγησή σας σε διάφορους ιστότοπους. Τι δεν θα αλλάξει; Τα Hardware πλήκτρα και οι λειτουργίες αυτών. 

Το HTC Sense 4.0 αναμένεται να πραγματοποιήσει το παρθενικό του ντεμπούτο στο World Mobile Congress της Βαρκελώνης μέσω επίδειξης της συσκευής HTC Ville.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου