Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Η Samsung φέρεται να αποκαλύπτει το Galaxy S III τον Φεβρουάριο

Ο κορεάτικος γίγαντας Samsung Electronics ετοιμάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να λανσάρει το Galaxy S III, τον διάδοχο του δημοφιλούς Android smartphone Galaxy S II, στο Mobile World Congress το Φεβρουάριο. Παράλληλα, θα κάνουν το ντεμπούτο τους και οι νέες συσκευές της εταιρείας με δυνατότητες 3D για το πρώτο τρίμηνο του 2012.

Το ETNews αναφέρει ότι η Samsung θα επιλέξει να παρουσιάσει το τελευταίο της σειράς Galaxy S στη Βαρκελώνη, σχεδόν ακριβώς ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα του Galaxy S ΙΙ, το πιο επιτυχημένο Android smartphone στον κόσμο μέχρι σήμερα.

Η συσκευή αναμένεται να διαθέτει έναν νέας τεχνολογίας τετραπύρηνο επεξεργαστή, ενώ μπορεί να είναι εφοδιασμένη και με τεχνολογία 3D, καθώς η Samsung αναζητά να διαφοροποιήσει τα smartphones της από το δημοφιλές iPhone της Apple. Εάν θεωρήσουμε ότι όντως θα λανσαριστεί στο MWC, το Galaxy S III είναι πιθανό να αρχίσει να πωλείται κατά το δεύτερο τρίμηνο.

Δυνατότητες 3D εγγραφής φωτογραφιών και βίντεο μπορεί να αρχίσουμε να βλέπουμε να κάνουν την εμφάνισή τους και σε διάφορα ακόμα smartphones της εταιρείας το επόμενο έτος, με πρώτη να αποτελεί μία συσκευή που ακούει στο όνομα Galaxy S 3D. Η εν λόγω θα βοηθά του χρήστες να αποστέλλουν περιεχόμενο στις 3D τηλεοράσεις τους.

Η έκθεση τοποθετεί τις συγκεκριμένες ειδήσεις στην κατηγορία των φημών, ωστόσο, έχοντας υπόψιν ότι η εταιρεία παρουσίασε το Samsung Galaxy S II στην ίδια έκθεση πριν από ένα χρόνο, δεν θα ήταν και τόσο παράλογο να παρουσιάσει την συνέχεια του στην ίδια εκδήλωση.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου