Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο διάδοχος του Nokia N8;

Ένα εγχειρίδιο για το επερχόμενο Nokia 803 έκανε την εμφάνιση του στο PocketNow, αποκαλύπτοντας πως θα τρέχει με λογισμικό Symbian^Belle. 

Τα τεχνικά σχέδια πάνω στο εγχειρίδιο αναδεικνύουν ένα κινητό με πολύ μεγάλο εξόγκωμα στον χώρο της κάμερας υποδηλώνοντας πως αυτό θα ναι κατά πάσα πιθανότητα ο επόμενος αντικαταστάτης του Nokia N8. Πιθανολογείται πως θα έχει οπτικό ζουμ και μεγαλύτερο σένσορα από αυτόν των 12MP του Ν8. 

Το εγχειρίδιο χρήσης δεν είναι τελικό, για αυτό και έχουμε τις επιφυλάξεις μας για την ακρίβεια των τεχνικών χαρακτηριστικών. Φυσιολογικά θα υποστηρίζει NFC radio, HDMI έξοδο και DLNA support. Εκτός αυτών, φημολογείται πως θα έχει 512MB RAM, 1GHz μονοπύρηνο επεξεργαστή και οθόνη 3.5 ιντσών Clear Black με επένδυση Gorilla Glass. 

Η ανακοίνωση του αναμένεται να γίνει στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητών (Mobile World Congress show) τον Φεβρουάριο.

Από τα σχέδια πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχει κάπου το led flash (πέρα από το Xenon που εκτός απροόπτου θα έχει η συσκευή). Αυτό έρχεται προς μεγάλη απογοήτευση για εμάς τους φαν της φωτογραφίας/βιντεοσκόπησης, διότι από το Nokia N8 ακόμα «φωνάζουμε» για led flash που θα βοηθούσε τα μέγιστα στις νυχτερινές λήψεις.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου