Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Τελικά το iOS 5.1 θα επιλύσει το πρόβλημα με την ταχεία εξάντληση της μπαταρίας;

Σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες η αναβάθμιση του λογισμικού iOS σε beta version 5.1 που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, δεν κατάφερε να επίλυσε το πρόβλημα με τη γρήγορη εξάντληση της μπαταρίας που είχε παρατηρηθεί σε πλήθος συσκευών της Apple που τρέχουν το iOS 5.

Αν και οι αναφορές από διάφορα εξειδικευμένα και μη site του εξωτερικού κάνουν λόγο για αδυναμία της Apple να επιλύσει το πρόβλημα που έχει ταλαιπωρήσει χιλιάδες χρήστες των συσκευών της παγκοσμίως, υπάρχουν επιφυλάξεις κατά πόσον οι ισχυρισμοί αυτοί ευσταθούν. «Τα προβλήματα με τη μπαταρία παραμένουν και δεν σημειώνεται καμία βελτίωσή» τονίζει ένα site, που πιθανότατα έχει αλιεύσει τις πληροφορίες από προγραμματιστές οι οποίοι απέκτησαν πρόσβαση στην αναβάθμιση του λειτουργικού.

Υπενθυμίζεται πως και η προηγούμενη αναβάθμιση σε iOS 5.0.1 έλαβε αντιφατικές κριτικές αναφορικά με την επίλυση του προβλήματος της μπαταρίας, οπότε δεν είναι και απίθανο το γνωστό πρόβλημα να παραμείνει και οι χρήστες συσκευών της Apple με λειτουργικό iOS 5 να έχουν συνέχεια την ανάγκη του φορτιστή τους.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου