Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Η Ignis αναπτύσσει νέα τεχνολογία AMOLED οθονών με μεγάλη πυκνότητα pixels

Η κατασκευάστρια εταιρία Ignis καινοτομεί και ανακοινώνει πως έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός νέου τύπου AMOLED οθόνης με πυκνότητα pixel που ξεπερνά τα 300ppi και χρησιμοποιεί μια συμβατική «μήτρα» RGB. Μια σημαντική εξέλιξη στην τεχνολογία των AMOLED οθονών που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη. 

Επίσης, στην παρούσα αναφορά της εταιρίας, υποστηρίζεται ότι η συγκεκριμένη οθόνη διαθέτει ένα νέο κύκλωμα pixels το οποίο εξασφαλίζει την μεγάλη διάρκεια ζωής για μια τέτοιου είδους οθόνη υψηλής πυκνότητας. Με βάση αυτές τις τεχνικές, η Ignis κατόρθωσε να δημιουργήσει μια νέα RGB AMOLED οθόνη που έχει παρόμοια αποτελέσματα ανάλυσης με τις οθόνες τύπου Retina που χρησιμοποιεί η Apple, αλλά με ορισμένα πλεονεκτήματα, όπως καλύτερη ποιότητα χρώματος, υψηλότερος λόγος αντίθεσης και ευρύτερη γωνία θέασης. 

Για την ώρα δεν έχουν πραγματοποιηθεί δοκιμές εφαρμογής της νέας οθόνης σε πραγματικές συσκευές, καθώς η εταιρία αναμένει να λάβει την σχετική χορήγηση άδειας για να προχωρήσει την εξέλιξη της νέας αυτής τεχνολογίας.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου