Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

H HP διαψεύδει τις φήμες για αλλαγή του λογότυπού της

Πριν λίγες μέρες, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η HP βρισκόταν σε διαδικασίες αλλαγής του λογότυπού της, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται, τελικά, να συμβεί. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στο Brand New ότι:

Το 2008, η HP είχε ζητήσει από την εμπορική αντιπροσωπεία Moving Brands να προτείνει νέες ιδέες για διάφορα στοιχεία σχετικά με την ταυτότητα της μάρκας της HP, συμπεριλαμβανομένων των γραμματοσειρών, γραφικών και λογότυπων. Η HP αποτελεί ένα από τα πολυτιμότερα brands στον κόσμο και δεν σχεδιάζει να εγκρίνει το νέο λογότυπο που πρότεινε η Moving Brands. Η HP εφάρμοσε μερικά από τα υπόλοιπα σχεδιαστικά στοιχεία.

Η εταιρεία όπως φαίνεται δεν χάρηκε ιδιαίτερα από την συγκεκριμένη φήμη που έκανε τον κύκλο της στο διαδίκτυο, μιας και το βίντεο με την μελέτη που έδειχνε ορισμένα στοιχεία για τον υποτιθέμενο ανασχεδιασμό πλέον έχει χαρακτηριστεί ως ιδιωτικό. Από την άλλη πλευρά, στην ιστοσελίδα τη,ς η Moving Brands, αναφέρει ότι απομάκρυνση της μελέτης είναι προσωρινή, μέχρις ότου διαχωρίσουν ποιες ιδέες αποτέλεσαν ιδέες μόνο που προτάθηκαν στην HP και ποιες τελικά όντως χρησιμοποιήθηκαν από την εταιρεία.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου