Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΣΟΚ: Σκότωσε την σύντροφό του,την πέταξε στη λίμνη καί δημοσίευσε την πράξη του στο facebook

Σοκ στην κοινωνία της Καστοριάς και της Κέρκυρας με την αποτρόπαια δολοφονία της 22χρονης Ανδριάνας Γαρδικιώτη από τον 35χρονο Στάθη Ευσταθίου...

Η κοπέλα ήταν φοιτήτρια στο ΤΕΙ Καστοριάς στο τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων, ενώ παράλληλα δούλευε ως χορεύτρια σε clubs για να βγάζει το χαρτζιλίκι της. Ο 35χρονος διοργάνωνε events και πάρτι σε clubs της Καστοριάς όπου και πριν από ένα χρόνο γνωρίστηκαν.

Όλοι οι φίλοι μιλούσαν για έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος όμως πριν από μερικές μέρες τελείωσε εξαιτίας της παθητικής ζήλιας που είχε ο 35χρονος για την 22χρονη.

Την ημέρα του εγκλήματος ο δράστης είχε ζητήσει από το θύμα για να βρεθούν ώστε να μιλήσουν. Με το αυτοκίνητό του την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία κοντά στη λίμνη. Εκεί λογομάχησαν άγρια γιατί εκείνος επέμενε να τα ξαναβρούν, αλλά εκείνη δεν ήθελε.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Αστυνομίας, το έγκλημα έγινε μέσα σε αυτοκίνητο και αμέσως μετά ο δράστης έριξε το πτώμα της άτυχης κοπέλας στην λίμνη, όπου υπήρχαν ακόμα καρφωμένα το κατσαβίδι και το μαχαίρι.

Η 22χρονη ζούσε τα τελευταία χρόνια στην Καστοριά, ωστόσο είχε καταγωγή από την Κέρκυρα.

Τον αγαπούσε, αλλά δεν μπορούσε τη ζήλια του όπως είχε εξομολογηθεί σε φίλους της. Άλλωστε και στο προφίλ της στο Facebook δήλωνε «ελεύθερη» από σχέση.

Το μυαλό του 35χρονου θόλωσε τράβηξε το μαχαίρι, που είχε στο αυτοκίνητο, και το κάρφωσε δέκα φορές στο στήθος της αγαπημένης του. Μετά πήρε και ένα κατσαβίδι και τη χτύπησε στο λαιμό.
Στη συνέχεια την έριξε στη λίμνη και έφυγε με κατεύθυνση το Κιλκίς. Φθάνοντας στο Κιλκίς η αστυνομία είδε το αυτοκίνητό του, το θεώρησε ύποπτο και του έκανε νόημα να σταματήσει.

Εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, όπως αναφέρει και το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, το αυτοκίνητο του εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε κολώνα της ΔΕΗ.

Στην έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ίχνη αίματος και τρίχες από τα μαλλιά της κοπέλας.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Κιλκίς όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς και τους αποκάλυψε και το σημείο στο οποίο είχε γίνει το έγκλημα.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το προφίλ του φερόμενου ως δράστη του στυγερού εγκλήματος στην Καστοριά, όπου όπως φαίνεται, ο ίδιος λίγο μετά την δολοφονία, δημοσίευσε την πράξη του στο facebook, επισυνάπτοντας και τον προφίλ της άτυχης κοπέλας. Ο νεαρός άνδρας ο οποίος έσφαξε και πέταξε στην λίμνη της περιοχής την 22χρονη φοιτήτρια, δηλώνει στο προφίλ του, πως «Λυπάμαι και συγγνώμη… ό,τι έγινε πλέον δεν αλλάζει… σε αγάπησα… σε αγαπάω και θα συνεχίσω να σε αγαπάω Μάου μου!!!. 1 ολόκληρο χρόνο μαζί και από εδώ και πέρα για πάντα ως την αιωνιότητα μαζί! Καλό ταξίδι και έρχομαι και εγώ μαζί σου! Άλλωστε 1 χρόνο τώρα ποτέ δεν άφησε ο ένας τον άλλο μόνο του… Έρχομαι (Νιέχ-Νιέχ μου).»


Στην ιστοσελίδα που διατηρεί στο facebook τα μηνύματα φίλων αλλά και αγνώστων της 22χρονης κοπέλας είναι πάρά πολλά και όλα υβριστικά εναντίον του, ενώ στην ιστοσελίδα της κοπέλας οι φίλοι της δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν με αυτό τον τρόπο την Ανδριάνα τους, τη «μικρή πεταλουδίτσα» όπως είχε βάλει η ίδια στο προφίλ της.

Οι κάτοικοι της περιοχής δεν μπορούν να πιστέψουν στο άκουσμα της είδησης, ενώ έχουν σπεύσει να καταθέσουν υπέρ της αθωότητας του θύματος, καθώς επρόκειτο «για μία ήσυχη κοπέλα που ποτέ δεν είχε δώσει αφορμή για σχόλια» ενώ η κοπέλα ήταν γνωστή στην τοπική κοινωνία καθώς πέρυσι είχε παρουσιάσει το τοπικό καρναβάλι.

Τις επόμενες ώρες θα φτάσουν στην Καστοριά και συγγενείς της άτυχης κοπέλας για να αναγνωρίσουν το πτώμα αλλά και να την πάρουν στην Κέρκυρα όπου και θα γίνει η κηδεία της.
Εδώ μπορείτε να δείτε τα προφίλ του δράστη αλλά και τις άτυχης κοπέλας. Δείτε τι γράφει ο κόσμος στο προφίλ του δράστη.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. Ο 35χρονος, Πριν ή μετά τη δολοφονία και κατά την 16η του μήνα φέρεται να την ανάγκασε να ανεβάσει φωτογραφίες των δύο τους στο προφίλ της με τίτλο 16 Δεκέμβριος 2011 προβάλλοντας φωτογραφίες με τον σύντροφο και δράστη της δολοφονίας της

Το προρφίλ του Δράστη στο Facebook:
Το προφίλ της άτυχης φοιτήτριας:

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την ανθρωποκτονία της 21χρονης‏

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς με τη συνδρομή των συναδέλφων τους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς και του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου Κιλκίς, η ανθρωποκτονία σε βάρος 21χρονης, που διαπράχθηκε της πρώτες πρωινές ώρες της 16.12.2011 στην Καστοριά.

Συνελήφθη χθες…(16.12.2011) το απόγευμα στο Κιλκίς ένας 35χρονος ημεδαπός ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανθρωποκτονίας σε βάρος της 21χρονης.

Αρχικά, στο Πολύκαστρο Κιλκίς, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου Κιλκίς θεώρησαν ύποπτο το όχημα που οδηγούσε ο 35χρονος και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Ο 35χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα αυτός μετά από απόσταση ενός περίπου χιλιομέτρου και αφού εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε
στύλο της Δ.Ε.Η.

Από την έρευνα του οχήματος, εντοπίσθηκαν ίχνη αίματος και τρίχες σε διάφορα σημεία στο εσωτερικό του, τα οποία δε δικαιολογούνταν από το τροχαίο ατύχημα.

Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς λόγω σοβαρού τραυματισμού, ενώ η προανάκριση για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καστοριάς.

Από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος διέπραξε ανθρωποκτονία από πρόθεση με μαχαίρι και κατσαβίδι σε βάρος της 21χρονης τις πρώτες πρωινές ώρες της 16.12.2011 στην Καστοριά. Στη συνέχεια, εγκατέλειψε πλησίον της λίμνης Καστοριάς το πτώμα αυτής το οποίο εντόπισαν σήμερα, πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καστοριάς.

Ο 35χρονος, ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του, νοσηλεύεται φρουρούμενος και θα οδηγηθεί ενώπιον κ. αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καστοριάς.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: secnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου