Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Windows 8 tablets από την Asus στο 2012 (VIDEO)

Σε μια παρουσίαση αποκλειστικά για επενδυτές, η Asus απεκάλυψε τα σχέδιά της, υποσχόμενηWindows 8 tablets πριν το τέλος του 2012.


Πιο συγκεκριμένα, η Asus τόνισε πως θα δούμε δύο προϊόντα στο τρίτο τετράμηνο του έτους (Ιούλιος - Σεπτέμβριος), με το ένα τουλάχιστον από αυτά να τρέχει Windows 8 σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Η Windows 8 ταμπλέτα κατά πάσα πιθανότητα θα βασίζεται στην αρχιτεκτονική ARM, αν και ακόμα δεν έχει γίνει απολύτως σαφές.

Η παρουσίαση αυτή έφερε εξάλλου στο φως τα σχέδια της Asus να κυκλοφορήσει δύο νέες Android ταμπλέτες στους πρώτους μήνες του 2012 και είναι πιθανό να κάνουν το ντεμπούτο τους στη CES στο Λας Βέγκας τον Ιανουάριο. Και εάν δεν σας φτάνουν αυτές οι αποκαλύψεις από το μέτωπο της Asus, ανακοινώθηκε και η 9η Νοεμβρίου ως ημερομηνία κυκλοφορίας του Asus Transformer Prime.

Και μιας και κάναμε αναφορά σε αυτό, αν και ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει, το νέο λειτουργικό της Microsoft θα αποτελέσει σίγουρα το γεγονός της χρονιάς που έρχεται. Στα πλαίσια αυτά, τσεκάρετε το βίντεοreview των Windows 8:
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


ΠΗΓΗ: pcw.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου