Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή vs Διεθνιστική Εργατική Αριστερά : 1 – 0

Αλλοίωση στην ιστοσελίδα της Διεθνιστικής Εργατικής Αριστεράς πραγματοποιήθηκε από μέλη της Ελληνικής Χάκινγκ Σκηνής ενόψει του εορτασμού της ημέρας του Πολυτεχνείου!
Οι hackers με τα ψευδώνυμα Napsterakos, Cosmmin και Nikpa κατόρθωσαν να αλλοιώσουν εσωτερικό σύνδεσμο της ιστοσελίδας της οργάνωσης χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Η Διεθνιστική Εργατική Αριστερά είναι μια επαναστατική σοσιαλιστική οργάνωση στην Ελλάδα, που συμμετείχε ενεργά στην ίδρυση του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ. Αποδέχεται τις πολιτικές των Διεθνών Σοσιαλιστών σε συνδυασμό με την Μαρξιστική πολιτική παράδοση ενώ συμμετέχει στο ενεργά στο αντιρατσιστικό κίνημα. Οι hackers ανάρτησαν το μήνυμά τους, αποκτώντας πρόσβαση στον εξυπηρετητή της οργάνωσης, ενώ το μήνυμά τους παραμένει ενεργό μέχρι και σήμερα χωρίς να το έχει αντιληφθεί κάποιος υπεύθυνος.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Napsterakos, Cosmmin και Nikpa επέλεξαν την συγκεκριμένη ιστοσελίδα για ανάρτηση του ισχυρού μηνύματος τους σε συνδυασμό με την ημέρα που πραγματοποιήθηκε (17/11/2011) υποδεικνύοντας σαφώς την πολιτική διάσταση που επιθυμούν να δώσουν στο εν λόγω χτύπημα.

Μέρος του μηνύματος των hackers όπου καλούν τους Έλληνες να αντιδράσουν αλλά και παράλληλο μήνυμα-αγανάκτησης προς τη βουλή και τους πολιτικούς παρουσιάζουμε παρακάτω,ενώ το σύνολο του αναρτημένου μηνύματός τους μπορείτε να δείτε [εδώ]
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: secnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου