Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Αποκαλύφθηκε το νέο Lineage! (VIDEO)

H Ncsoft, παρουσίασε κατά τη διάρκεια του «G-Star 2011», μια ευχάριστη έκπληξη για όλους τους οπαδούς του Lineage. H τρίτη συνέχεια του Lineage, που θα ονομάζεται Lineage Eternal: Twilight Resistance, και δεν πρόκειται να θυμίζει σε τίποτα από τα δύο προηγούμενα.

Η κάμερα στο Lineage Eternal είναι ισομετρική και η δράση θυμίζει hack-n-slash, στα πλαίσια του Diablo 3. Εκεί που διαφέρει από τα υπόλοιπα dungeon-crawlers, είναι σε ορισμένα ΜΜΟ χαρακτηριστικά που θυμίζουν το Lineage II, αλλά και στο μοναδικό «drag-and-hold» σύστημα που θα χρησιμοποιεί για ορισμένα spells και skills.

Τα instances με πάρτυ θα είναι το κυρίαρχο περιεχόμενο στο Lineage Eternal, όμως θα υπάρχει και «open world» gameplay (το πόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα) καθώς και PVP αναμετρήσεις σε χάρτες. Ως προς το lore, το Lineage Eternal εξελίσσεται και αυτό στην περιοχή της Aden, ενώ χρονικά τα γεγονότα διαδραματίζονται μετά από αυτά των Lineage II και Lineage Ι. Στην ουσία το Lineage Eternal αποτελεί sequel του Lineage I.

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί τρείς κλάσεις (Knight, Mage, Archer) ενώ μπορεί να προστεθούν και άλλες δύο. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το εντυπωσιακό 15λεπτο video-commentary στο οποίο παρουσιάζεται το gameplay για την κάθε κλάση, καθώς και το ιδιαίτερο drag-and-hold σύστημα εν δράση.

Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έγινε γνωστή ακόμα.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


ΠΗΓΗ: proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου