Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Με το Gaming δεν παίζουμε!

Τα video games που κυκλοφορούν αυτό το μήνα είναι πολλά και ενδιαφέροντα. Το Πλαίσιο δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη.


Ο μήνας Νοέμβριος στο Πλαίσιο ξεκίνησε με αφιέρωμα στο gaming. Το κεντρικό μήνυμα «Με το Gaming δεν παίζουμε» προτρέπει το κοινό να ενημερωθεί για τις νέες τάσεις στο gaming και τους πιο αναμενόμενους τίτλους παιχνιδιών.

Για τη συγκεκριμένη περίοδο, θα τρέχουν αποκλειστικές προσφορές σε προϊόντα, καθώς και Gaming Events στα καταστήματα. Συγκεκριμένα, η θρυλική Zelda επιστρέφει πρώτα στο Πλαίσιο στις 5 Νοεμβρίου, 2 εβδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία της. Το κοινό μπορεί να επισκεφθεί αυτό το Σάββατο το Πλαίσιο στο The Mall Athens, να παίξει για πρώτη φορά τον πολυαναμενόμενο τίτλο και να μπει σε κλήρωση για συλλεκτικές κονσόλες και παιχνίδια. Περισσότερες πληροφορίες για το event, καθώς και ενημέρωση για τα επόμενα gaming events θα ανακοινωθούν στο www.plaisio.gr .

Το concept του Gaming αφιερώματος επιμελήθηκε η διαφημιστική εταιρεία Arrow. H επικοινωνία υποστηρίζεται με διανομή ειδικών καταλόγων στα καταστήματα Πλαίσιο, κεντρικό banner στο plaisio.gr, mini site και αναφορές στους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας. Παράλληλα τα καταστήματα Πλαίσιο έχουν διακοσμηθεί ανάλογα, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: t3mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου