Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

68% Κάτω Οι Μετοχές Της RIM (BlackBerry)

H RIM, κατασκευαστής των κινητών BlackBerry έχει περάσει μία πολύ δύσκολη χρονιά. Χάνει σταθερά πελάτης και αξιοπιστία, ενώ παλεύει με τεχνολογικές δυσκολίες και έλλειψη εμπιστοσύνης από τους επενδυτές της. Όλα αυτά έχουν μεταφραστεί σε πτώση της αξίας της μετοχής της κατά 68% από την αρχή του χρόνου.

Έχει φτάσει η αποτίμηση της εταιρείας, με βάση την τιμή της μετοχής να είναι μικρότερη από όλα της τα ακίνητα (πατέντες, ακίνητα κ.α.), αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά τα τελευταία εννέα χρόνια. Μέσα στο 2011 οι δυσκολίες που αντιμετώπισε η εταιρεία ήταν πολλές, η παρουσίαση της προβληματικής ταμπλέτας BlackBerry PlayBook, καθυστέρηση με αναβαθμίσεις που είχε υποσχεθεί, τα νέα έξυπνα κινητά BlackBerry ήταν κατώτερα των προσδοκιών, ενώ ανακοίνωσε και σειρά απολύσεων.

Προσθέστε την τετραήμερη καταστροφική κατάρρευση του παγκόσμιου συστήματος email και ειδοποιήσεων της εταιρείας που οδήγησε ακόμα περισσότερους πελάτες στην Apple και έχετε μία ολοκληρωμένη εικόνα. Το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να επανέλθει με την ανακοίνωση του νέου λειτουργικού της BBX, αν θα είναι αρκετό, ο καιρός θα δείξει.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου