Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

«Διέρρευσε» το Warcraft IV στη BlizzCon;!;

Έχει «βουίξει» το Twitter σχετικά με ένα ηχογραφημένο κλιπάκι (θα το βρείτε εδώ, χάρη στον χρήστη Mascotte του MMO-Champion) στο οποίο η γνωστή και μη εξαιρετέα Kat Hunter ακούγεται να μιλά με τον επίσης γνωστό δημοσιογράφο του ειδικού Τύπου των videogames, Geoff Keighley, αποκαλύπτοντας του πως ο Chris Metzen της Blizzard είναι έξαλλος μαζί της αφού την πρώτη μέρα της BlizzCon, μια ερώτησή της προς τον Mike Morhaime έγινε η αιτία να «αποκαλυφθεί» το Warcraft IV! 
Συγκεκριμένα η Hunter ρώτησε τον πρόεδρο της εταιρείας αν το Warcraft IV είναι στα σκαριά με τον Morhaime να δηλώνει μεν πως όλοι οι πόροι της Blizzard όσον αφορά τα strategies είναι αυτή τη στιγμή συγκεντρωμένοι στο StarCraft IIαλλά παράλληλα να μην απαντά αρνητικά! Η Hunter μάλιστα, μιλώντας με τον Keighley μιμήθηκε τη φωνή του Chris Metzen ο οποίος, αν ήταν μια φορά εκνευρισμένος μαζί της, τώρα θα πρέπει να είναι ίσα με είκοσι.

Η συζήτηση μεταξύ Hunter και Keighley μεταδιδόταν για ώρα ζωντανά προς όλους, ακόμα και αυτούς που επισκέπτονταν το site του event για να αγοράσουν Virtual Ticket! Τι σου είναι τα άτιμα τα μικρόφωνα…
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: progamerz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου