Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Semi-tethered Jailbreak στην iOS 5 απο τον Big Boss

Όσοι απο εσάς αναβαθμίσατε στην iOS 5 και παρά τα νέα χαρακτηριστικά σας έλειπε το Jailbreak, θα είχατε προχωρήσει στο tethered Jailbreak με την βοήθεια του RedSnow.

Φυσικά αυτό έχει τα μειονεκτήματα του, καθώς εάν κλείσετε το τηλέφωνο πρέπει να το συνδέσετε στον υπολογιστή για να εκκινήσει. Η διαδικασία δεν είναι δύσκολη, αλλά και πάλι είναι κάτι το οποίο είναι ενοχλητικό και σίγουρα όχι βολικό.

Την λύση στο πρόβλημα έρχεται να δώσει ο Big Boss δίνωντας στην κυκλοφορία το Semi- tethered jailbreak. Τι εννοεί όμως με αυτό. Όπως έχουμε πει, το κινητό το οποίο έχει γίνει tethered jailbreak δεν ανοίγει καν. Με το semi-tethered, το τηλέφωνο ανοίγει και λειτουργούν οι βασικές λειτουργίες του, δηλαδή οι κλήσεις και τα SMS. Απο την άλλη, το Safari, τα Mail το Cydia και ότι εφαρμογή έχετε κατεβάσει απο αυτό δεν θα λειτουργεί. Παρόλαυτά αυτό είναι αρκετό για να μπορείτε να εποκοινωνείτε μέχρι να φτάσετε στον υπολογιστή σας και να κάνετε την συνηθισμένη διαδικασία για να ξεκινήσει κανονικά το τηλέφωνο.

Να σημειώσουμε εδώ, πως παρόλο που ο Safari δεν λειτουργεί, όλοι οι άλλοι browsers που μπορείτε να βρείτε στο Αpp Store λειτουργούν! Για να ενεργοποιήσετε το semi-tethered Jailbreak στη συσκευή σας που έχει εγκατεστημένη την έκδοση 5 του iOS, ( όλα τα iPhone, iPod Touch και iPad, εκτός του iPhone 4S και iPad 2) πρέπει να έχετε κάνει το απλό tethered Jailbreak και μέσω του cydia να προσθέσετε το repo http://thebigboss.org/semitether και στο πεδίο αναζήτησης να γράψετε SemiTether και να το εγκαταστήσετε! Απλό και πρακτικό!
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: goodbyte.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου