Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Όσοι ασχολείστε με το jailbreak θα γνωρίζετα το Intelliscreen, μία εφαρμογή που στις προηγούμενες εκδόσεις του iOS βελτίωνε το lock screen δίνοντας την δυνατότητα να εμφανίζονται εκέι πληροφορίες, όπως οι αναπάντητες κλήσεις τα SMS και τα mail.

Με την έλευση του iOS 5 και του notification center, εν μέρει το πρόβλημα του iPhone όσον αφορά τις ειδοποιήσεις λύθηκε. Όχι εντελώς όμως, καθώς και πάλι στην lock screen δεν μπορούμε να φέρουμε το notification center. Αυτό είναι ένα από τα βασικότερα πράγματα που κάνει το Intelliscreen. Επιπλέον ενσωματώνει στο notification center την εφαρμογής mail, το facebook ή το twitter σας, καθώς και έναν πολύ χρήσιμο RSS feeder.

Η εφαρμογή είναι σε μορφή beta, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Φυσικά πρέπει να έχετε κάνει jailbreak το κινητό σας, και να προσθέσετε το repohttp://www.intelliborn.com/isxbeta στο cydia για να βρείτε την εφαρμογή. Μόνο μελανό σημείο για κάποιους είναι η τιμή του, που είναι $10 αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι αξίζει τα λεφτά της.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


ΠΗΓΗ: goodbyte.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου