Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Η πατέντα «σύρετε για να ξεκλειδώσετε» της Apple θα επηρεάσει όλη την αγορά κινητών τηλεφώνων

Το πρόβλημα δεν έχει ακόμα κάνει την εμφάνισή του, αλλά η ανησυχία είναι διάχυτη στον κλάδο των κινητών τηλεφώνων σχετικά με τη λειτουργία «σύρετε για να ξεκλειδώσετε» ...
 Το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ έχει ήδη χορηγήσει αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στην Apple. Είναι προφανές ότι η Apple πλέον θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει στο δικαστήριο για να μηνύσει την κάθε εταιρεία που παραβιάζει αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Η διαδικασία του «σύρετε για να ξεκλειδώσετε» είναι μία που συναντάμε ιδιαίτερα συχνά στα έξυπνα τηλέφωνα με οθόνη αφής και χρησιμοποιείται από πολλές εταιρείες συμπεριλαμβανομένου των HTC και Samsung.

Η κυβέρνηση της Ταϊβάν έδειξε την ανησυχία του και ο πρωθυπουργός, Wu Den-Yih, έθεσε το θέμα αυτό σχετικά με τον αντίκτυπο που πιθανότητα να έχει στις τοπικές εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Το υπουργείο Οικονομικών Υποθέσεων (MOEA) και το Industrial Technology Research Institute (ITRI) κλήθηκαν να βοηθήσουν τις τοπικές επιχειρήσεις να χειριστούν αυτό το θέμα.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου