Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ZiiLabs: Jaguar 3 Android OS tablet... με προσιτή τιμή

Η νέα συνεργασία της ZiiLabs με την Creative, έχει ως αποτέλεσμα την σχεδίαση μιας νέας σειράς Android Tablets, ένα εκ των οποίων είναι το εξαιρετικά λεπτό Jaguar 3. Τα Tablets προς το παρόν αποτελούν πρωτότυπα, και επιθυμία της ZiiLabs είναι να δώσει τα συγκεκριμένα σχέδια των συσκευών, μόνο σε εταιρείες που θα τηρήσουν τις δικές τους προδιαγραφές και έπειτα θα διατεθούν στην αγορά για το ευρύ κοινό. 

Το Jaguar3 είναι εφοδιασμένο με έναν διπύρηνο επεξεργαστή ZMS-20 1.5GHz ARM Cortex A9 και οθόνη αφής 10 ιντσών με ανάλυση 1280 x 800 pixels. To πρωτότυπο Jaguar3 χρησιμοποιεί λειτουργικό σύστημα Android 3.2, ωστόσο η τελική έκδοση OS που θα επιλεχθεί, εξαρτάται από το τι θα επιλέξουν στο τέλος οι εταιρίες που θα αναλάβουν να το κυκλοφορήσουν στην αγορά. 

Η ZiiLabs θα πουλήσει το εν λόγω Tablet στις εταιρίες, περίπου στα 100 δολάρια. Πόσο θα φτάσει η τιμή του ώστε να διατεθεί στο αγοραστικό κοινό, είναι ένα στοιχείο που παραμένει ακόμη άγνωστο. Στην Ελλάδα ευελπιστούμε να έρθει με μια λογική τιμή.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου