Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

To IPhone 5 Με 8 MP Κάμερα Από Δύο Προμηθευτές

Αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί επίσημες λεπτομέρειες για το iPhome 5, η πληθώρα φημών και υπολογισμών δημιούργησαν την πεποίθηση πως η συσκευή θα έχει μια αναβαθμισμένη κάμερα 8Mpixel.

Μια νέα αναφορά από το Taiwan Economic News το επιβεβαιώνει αυτό, γράφοντας πως δύο κατασκευαστές έχουν παραγγελίες για να προμηθεύσουν οπτικό υλικό 8Mpixel για το iPhone 5...
Οι δύο εταιρίες που αναφέρονται με έδρα την Ταϊβάν είναι οι Largan Precision και Genius Electronic Optical. Και οι δύο ήταν παλιότερα υπέυθυνες να προμηθεύσουν του φακούς των 5 Mpixel στο Iphone 4. H εξασφάλιση του συμβολαίου για το iPhone 5 είναι μεγάλη προώθηση για τις δύο εταιρίες και ανοίγει τον δρόμο για τους κατασκευαστές οπτικών της Ταϊβάν να κυριαρχήσουν στην αγορά, χάρη στην μεγάλη δημοτικότητα των Apple iPhone.

Την περασμένη χρονιά, η Apple πούλησε περίπου 47 εκατομμύρια iPhonem που είχαν οπτικά εξαρτήματα από τις Largan και Genius. Αυτή την χρονιά οι πωλήσεις της Apple ξεπέρασαν τα 55 εκατομμύρια μονάδες στους πρώτους επτά μήνες και αναμένεται να ξεπεράσουν τις αναμενόμενες 100 εκατομμύρια μονάδες το 2011, ενώ οι πωλήσεις του iPad αναμένεται να ξεπεράσουν τις 30 εκατομμύρια μονάδες. Καθώς περισσότερα αρθρώματα κάμερας χρησιμοποιούνται από τα έξυπνα τηλέφωνα, η βιομηχανία οπτικών της Ταϊβάν αναμένεται να φτάσει το 40% παγκοσμίως αυτή την χρονιά.

Σχετικά με το iPhone 5, υπάρχουν μερικές ενδιαφέρουσες εξελίξεις πρόσφατα με το σκάνδαλο του χαμένου πρωτότυπου iPhone 5, που περιλαμβάνουν υπαλλήλους της Apple που με συνοδεία αστυνομικούς του Σαν Φρανσίσκο ερεύνησαν το σπίτι κέποιου ύποπτου πως έκλεψε ένα πρωτότυπο iPhone 5 από ένα μπαρ. Ανανκοινώθηκε σήμερα (5/9) πως Deutsche Telekom AG άρχισε να δέχεται προ παραγγελίες για το iPhone 5. H συσκευή αναμένεται να βγει στην αγορά στο τέλος Οκτωβρίου μαζί με το iOS 5 και το iCloud.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου