Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

To Google Wallet Ξενικάει Σήμερα, Περιορίζεται Στο Nexus S (ΗΠΑ)

H Google τελικά αναμένεται να ξεκινήσει το Google Wallet τη σήμερα Δευτέρα μετά την αποκάλυψη που είχε γίνει πριν από τέσσερις μήνες. Οι συνεργάτες γνωστοποιούνται ότι η υπηρεσία πληρωμής tap-to-pay με τη χρήση της τεχνολογία NFC θα είναι διαθέσιμη από κάθε MasterCard PayPass τερματικό. Αν και λίγες μόνο συσκευές έχουν κυκλοφορήσει από τότε, με υποστήριξη NFC, σύμφωνα με το Techcrunch, προς το παρόν μόνο το Nexus S 4G με Android 2.3.4 θα το υποστηρίξει αρχικά...

Οι χρήστες που δεν κάνουν χρήση της κάρτας με το λογότυπο της Google, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη Citi MasterCard αρχικά, με καμιά άλλη πιστωτική ή χρεωστική κάρτα να υποστηρίζεται αυτή τι στιγμή.Η έναρξη συμπίπτει με την έναρξη του Παγκόσμιου Συνεδρίου NFC στη Γαλλία. Επίσης έρχεται αρκετές εβδομάδες πριν το αναμενόμενο Nexus Prime. H Google θεωρείται ότι θα χρησιμοποιήσει το Ice Cream Sandwich κινητό ως τεχνολογική βιτρίνα και θα ήθελε τουλάχιστον την υποστήριξη από έναν πάροχο των ΗΠΑ, την Sprint.

To Google Wallet θα είναι το πρώτη εθνικό NFC σύστημα πληρωμών μέσω κινητών στις ΗΠΑ, αν και περιορισμένο, θα ξεπεράσει το σύστημα των πολλών παρόχων Isis κατά αρκετούς μήνες.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου