Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

To Android Jelly Bean θα διαδεχθεί το Ice Cream Sandwich

Ακόμα δεν προλάβαμε να ενημερωθούμε για την επιβεβαίωση της νέας έκδοσης του Android με το όνομα Ice Cream Sandwich από τον Eric Schmidt, και την κυκλοφορία του αργά τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο μαζί με το Nexus Prime, μάθαμε το όνομα της επόμενης έκδοσης από αυτό. Η Google ακολουθώντας την αλφαβητική σειρά των ονομάτων που έχουν σχέση με γλυκά, θα ονομάσει την επόμενη έκδοση «Jelly Bean».

Δεν έχουν μαθευτεί πολλές πληροφορίες για την έκδοση αυτή, εκτός από το όνομά της και από το ότι θα ενσωματώνει κάποιες αλλαγές οι οποίες υποτίθεται πως θα ερχόντουσαν με το Ice Cream Sandwich, κάτι που όμως δεν θα γίνει. Κανείς δεν γνωρίζει επ’ ακριβώς τις αλλαγές αυτές, αλλά για να θέλει η Google περισσότερο χρόνο να δουλέψει πάνω σε αυτές, σημαίνει πως θα είναι καλές και προσεκτικές.

Φυσικά δεν γνωρίζουμε πότε να περιμένουμε το Jelly Bean, αλλά σίγουρα θα αργήσει, μιας και δεν έχει βγει ακόμα η Ice Cream Sandwich. Mιας και σειρά στην ονοματολογία έχει το «K», τι προτείνεται εσείς για όνομα του επόμενου «γλυκού» λειτουργικού;
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου