Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Philips: Το GoGear με λειτουργικό Android

Η Philips με την σειρά της, ανακοινώνει ένα νέο player GoGear και συγκεκριμένα το Connect 3, το οποίο και θα τρέχει την έκδοση Android 2.3 Gingerbread. Πρόκειται για μια συσκευή που βασίζεται σε μια οθόνη αφής 3,2ιντσών και διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη WiFi, δίνοντας το πλεονέκτημα στον κάθε κάτοχο να επεκτείνει τις δυνατότητες της συσκευές του, με την εγκατάσταση νέων εφαρμογών. 

Στο νέο GoGear Connect 3 υπάρχουν προ-εγκατεστημένα «codecs» για την εξασφάλιση όλων των μορφών βίντεο που μπορούν να αναπαραχθούν, καθώς και χρήσιμες εφαρμογές (apps) για την εύκολη αναζήτηση μουσικής. Η ίδια η εταιρία, σχετικά με την προβολή βίντεο, πληροφορεί ότι η συσκευή μπορεί να χειριστεί εύκολα διάφορα αρχεία σε ποιότητα 720p HD με την ανάλογη ποιότητα. Όπως ήταν φυσικό, η Philips δεν παρέλειψε να φροντίσει, ώστε η ποιότητα ήχου να βρίσκεται σε άλλο επίπεδο, αντάξια της φήμης της. 

Τέλος, οι χρήστες θα λάβουν μαζί με την συσκευή το λογισμικό Philips Songbird για PC, το οποίο χρησιμοποιείται για τον εύκολο συγχρονισμό μουσικών αρχείων από τον υπολογιστή. Η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου