Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

iPhone 5, Εμφανίστηκε στους καταλόγους της Apple και ανακοινώνεται!

Παρά την αυξανόμενη φημολογία των τελευταίων ημερών, που ήθελε την Apple να ανακοινώνει την Τρίτη μόνο ένα βελτιωμένο στα σημεία iPhone 4, τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πολύ σοβαρές διαρροές που αποδεικνύουν το αντίθετο. Η πιο σημαντική προκύπτει από την ίδια την Apple.

Δεν ξέρουμε αν ήταν κάποιου είδους marketing τρικ, εκ μέρους της Apple, όλη η ιστορία σχετικά με την καθυστέρηση την κυκλοφορίας του νέου iPhone 5, αλλά σίγουρα η είδηση της ενδεχόμενη ΜΗ έλευσης της συσκευής δυσαρέστησε πολλούς σταθερούς πελάτες της εταιρείας.

Τις τελευταίες ώρες, διαρροές από διαφορετικές πηγές, αποδεικνύουν ότι όχι μόνο υπάρχει το iPhone 5 και θα ανακοινωθεί, αλλά ότι θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Η πιο έγκυρη από όλες αυτές παραμένει η ίδια η Apple! Πριν λίγες μέρες εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο οι επίσημοι κατάλογοι προϊόντων της Apple, στους οποίους υπήρχαν δύο νέες συσκευές iPhone με τον κωδικό N90. Όμως N90 είναι ο κωδικός συσκευής για το iPhone 4S και οι δύο διαφορετικές συσκευές αφορούσαν τη λευκή και τη μαύρη έκδοση του κινητού.

Αν και εσείς είχατε απογοητευθεί, σήμερα μπορείτε να αναθαρρήσετε, καθώς πλέον στον ίδιο κατάλογο εμφανίστηκαν οι κωδικοί N94, που αντιπροσωπεύουν το iPhone 5!

Συνδυάστε το γεγονός αυτό με τις φωτογραφίες από θήκες που μας έρχονται από όλο το κόσμο (τελευταίες αυτές από την AT&T) και μπορείτε πλέον να καθίσετε αναπαυτικά και να περιμένετε τις επίσημες ανακοινώσεις την ερχόμενη Τρίτη.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: goodbyte.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου