Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

H Apple Σκέφτεται Τη Συγχώνευση Πολλαπλών Apple ID Σε Έναν Λογαριασμό

Όπως αποκάλυψε το macrumors, η Apple αναπτύσσει μια διαδικασία για τη συγχώνευση πολλαπλών Apple ID σε έναν μόνο λογαριασμό. Το θέμα τις διαχείρισης πολλαπλών Apple ID είχε δημιουργήσει μικρές δυσκολίες στο παρελθόν, αλλά με το νέο iOS5 και iCloud, οι χρήστες έχουν διαπιστώσει ότι πλέον αποτελεί σημαντικό πρόβλημα.

Οι χρήστες του MobileMe έχουν διαπιστώσει ότι τώρα έχουν τουλάχιστον δύο Apple ID, το αρχικό και τον λογαριασμό του MobileMe. Χρησιμοποιώντας πολλαπλούς λογαριασμούς κατά τη χρήση των Αυτόματων Download της Apple μπορεί να αποδειχθεί αγγαρεία μια και δεν είναι εφικτή η εναλλαγή των λογαριασμών. Η Apple κλειδώνει τις συσκευές σε ένα μοναδικό Apple ID για 90 μέρες, αποτρέποντας οποιαδήποτε γρήγορη εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών.

Η Apple δεν έχει δώσει κάποιες επίσημες οδηγίες για το θέμα, παρά μόνο ότι τα Apple ID δεν μπορούν να ενοποιηθούν αυτή τι στιγμή.

Αναγνώστης του macrumors, έστειλε mail στον Tim Cook για το θέμα, και έλαβε γρήγορα ένα τηλεφώνημα από την υπεύθυνη σχέσεων της Apple. Είπε ότι έχει μιλήσει με την ομάδα υπεύθυνη για τα Apple ID και επιβεβαίωσε ότι καταλαβαίνουν το θέμα και ότι πολλοί χρήστες θα έχουν το ίδιο πρόβλημα με το iCloud. Επανέλαβε ότι δεν υπάρχει ακόμα τρόπος συνδυασμού των λογαριασμών αλλά αποκάλυψε ότι η Apple εργάζονται πάνω σε αυτό. Στο μεταξύ, πρότεινε την επιλογή ενός λογαριασμού που πρόκειται να κρατηθεί επ' αόριστον και να γίνουν όλες οι μελλοντικές αγορές με αυτόν τον λογαριασμό.

Ο CEO της Apple Tim Cook είναι ιδιαίτερα αποκριτικός στα email και ερωτήσεις των πελατών. Σε προηγούμενο παράδειγμα, χρήστης έστειλε email στον Cook και ρωτούσε σχετικά με τη διαθεσιμότητα του iTunes Match στον Καναδά. Ο χρήστης πήρε γρήγορη απάντηση από τον ανώτερο αντιπρόεδρο της Apple για λογισμικό και υπηρεσίες διαδικτύου. Η Apple έχει ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει το iCloud και iOS 5 αυτό το φθινόπωρο.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου