Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Αποκαλύφθηκαν Οι Λεπτομέρειες Του Amazon Kindle

H ταμπλέτα του Amazon θα έχει μέγεθος 7 ίντσες, οθόνη πολλαπλής αφής, θα τρέχει Android και θα κοστίζει περίπου τα μισά από το Apple iPad, σύμφωνα με δημοσιογράφο που ισχυρίζεται πως είδε την συσκευή.

Ο MG Siegler από το TechCrunch λέει πως είδε και έπαιξες με μία δοκιμαστική μονάδα που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.Το Amazon δεν έχει επίσημα επιβεβαιώσει την ημερομηνία...
Ο Siegler λέει πως δεν μπορεί να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες , ισχυρίζεται πως η συσκευή μοιάζει με το Blackberry Playbook στην μορφή.

Επίσης λέει πως η συσκευή θα λέγεται πάλι Kindle και θα είναι η πρώτη φορά που με αυτό το όνομα θα είναι έγχρωμη με οθόνη αφής. 

"Η συσκευή είναι μια ταμπλέτα 7 ιντσών με οθόνη αφής. Είναι πολλαπλής αφής από ότι είδα, και μάλλον υποστηρίζει ταυτόχρονο άγγιγμα με δύο δάχτυλα. ¨ Έχει οθόνη οπίσθιου φωτισμού."

Ο Siegler επιβεβαιώνει πως θα τρέχει Android αν και η εμπειρία του χρήστη θα διαφέρει από τις άλλες Android ταμπλέτες. "Όπως αναμενόταν το Amazon χρησιμοποίησε το Android για να φτιάξει την δική του έκδοση για το Kindle. Με απλά λόγια , δεν μοιάζει καθόλου με το Android που συνηθίσαμε να χρησιμοποιούμε. Το περιβάλλον είναι όλο σχετικό με το Amazon και το Kindle. Είναι μαύρο, σκούρο μπλέ και αρκετό πορτοκαλί. Η κύρια οθόνη είναι ένα καρουζέλ που μοιάζει με το Coverflow στο iTunes, που προβάλει όλα τα περιεχόμενα που έχει η συσκευή."

Το TechCrunch λέει πως η συσκευή θα πωλείται για 250 δολάρια, που είναι λιγότερο από την μισή τιμή που πωλείται το Apple iPad.

O Siegler αναφέρει επίσης πως και μια έκδοση 10 ιντσών ετοιμάζεται, αλλά αυτά τα σχέδια έχουν καθυστερήσει μέχρι τις αρχές του 2012.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου