Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Τέλος οι διαφημίσεις στις νέες καρτέλες του Firefox

Για αρκετό καιρό η Mozilla πειραματιζόταν με διαφημίσεις στα πλακίδια που εμφανίζονταν σε κάθε νέα καρτέλα που άνοιγε στο FireFox... 

Κατά το διάστημα αυτό έλαβαν αρκετά επικριτικά σχόλια από τους χρήστες στο διαδίκτυο και έτσι αποφάσισαν να τερματίσουν το πείραμα. 


Σε ανακοίνωση τους είπαν: 

"Έχουμε πειραματιστεί με κάθε είδους περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένου και τις διαφημίσεις. Αποδείξαμε πως μπορούμε να δείχνουμε διαφημίσεις ενώ ταυτόχρονα σεβόμαστε και τον χρήστη και μάθαμε πολλά σε όλη αυτή τη πορεία. Μάθαμε πως οι χρήστες ενδιαφέρονται για σχετικό αλλά και συναρπαστικό περιεχόμενο.   Θέλουμε να προσφέρουμε στους χρήστες μας τέτοιου είδους εμπειρία αλλά ταυτόχρονα ξέρουμε πως θα χρειαστεί αρκετή προσοχή και προσπάθεια για να το κάνουμε σωστά. Γιαυτό λάβαμε την απόφαση να σταματήσουμε το πείραμα με τις διαφημίσεις ώστε να συγκεντρωθούμε περισσότερο στην εύρεση περιεχομένου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες οι οποίοι μας βοήθησαν με τα πλακίδια. Φυσικά θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας και θα σταματήσουμε το πείραμα με τα πλακίδια μέσα στους επόμενους μήνες.

ΠΗΓΗ: mozilla.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου