Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Zion Eyez, Βγάλτε τον James Bond που κρύβετε μέσα σας! (VIDEO)

Zion Eyez..Το καλοκαίρι σας είχαμε μιλήσει ξανά για αυτά, οταν ακόμα ήταν στα σχέδια και οι δημιουργοί αναζητούσαν επενδυτές. Όπως φαίνεται, αυτό το κομμάτι πήγε καλά και τα πρώτα κομμάτια είδαν το φως της ημέρας!

Τα γυαλιά αυτά λοιπόν, στο δεξί κομμάτι του σκελετού, δίπλα απο τον φακό, έχουν μία πολυ μικρή κάμερα για την καταγραφή βίντεο σε HD ανάλυση (720p)! Στο πλαϊνό κομμάτι του σκελετού, είναι στιμωγμένοι, ένας επεξεργαστής, η μνήμη, και οι πομποδέκτες Bluetooth και Wi-Fi για την live αναμετάδοση του βίντεο. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά το κάνουν το απόλυτο εργαλείο για βιντεοσκόπηση! Νόμιμη και μη!


Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 350mAH και σύμφωνα με τους δημιουργούς αρκεί για λήψεις 2-3 ωρών, που σημαίνει ότι και η ενσωματωμένη μνήμη θα είναι αρκετή για να μπορεί να αποθηκέυση βίντεο αντίστοιχης διάρκειας.

Και καθώς τα πρώτα κομμάτια έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν σε δημοσιογράφους, τα πρώτα βίντεο έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφανισή τους στο βίντεο. Η ποιότητα του βίντεο είναι αρκετά καλή με λίγα σημάδια θορύβου στα σκοτεινά περιβάλλοντα. O ήχος απο την άλλη κινείται σε μέτρια επίπεδα, χωρίς όμως να δημιουργεί προβλήματα όταν στον γύρω χώρο δεν επικρατεί φασαρία!

Στα δύο βίντεο φαίνεται πως ο φακός είναι διάφανος, αλλά μην πτοείστε, καθώς μια έκδοση με σκούρο φακό είναι στα σκαρία. Η ακριβής ημερομηνία διάθεσης τους δεν είναι γνωστή, αλλα λογικά σε περίπου 1,5-2 μήνες θα το δούμε στα καταστήματα(δύσκολα στα ελληνικά, αλλα για αυτό υπάρχει το ιντερνετ!) με τιμή που θα αγγίζει τα $199!
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


ΠΗΓΗ: goodbyte.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου