Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Σε νέο ιστορικό χαμηλό η δημοτικότητα του Steve Ballmer

Οι τελευταίες έρευνες σχετικά με τη δημοτικότητα των ηγετών στο χώρο της τεχνολογίας είναι κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικές για τον Steve Ballmer της Microsoft. Όπως φαίνεται, ο κατήφορος συνεχίζεται και μόνο με θαύμα θα αλλάξει η κατάσταση.

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Glassdoor, ο Steve Ballmer έχει ποσοστό αποδοχής στο εσωτερικό της Microsoft μόλις 35%. Να σημειωθεί ότι το περσινό ποσοστό ήταν 49%. Μόνο δύο είναι οι CEO μεγάλων τεχνολογικών εταιρειών με χαμηλότερη δημοτικότητα: ο Timothy Morse τηςYahoo (31%) και η Ursula Burns της Xerox (28%).

Στον αντίποδα, πολύ υψηλά ποσοστά αποδοχής από το προσωπικό τους απολαμβάνουν μεταξύ άλλων ο Paul Otellini της Intel (93%), ο Larry Page της Google (92%) καθώς και ο Tim Cook της Apple με το εντυπωσιακό 96%.

Το κλίμα για τον Ballmer βαραίνει επικίνδυνα, παρά το γεγονός ότι έχει (ακόμα) τη στήριξη του Bill Gates και των μετόχων της εταιρείας. Πολλά θα κριθούν μέσα στο 2012, οπότε και αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα Windows 8. Σε περίπτωση που η Microsoft εντυπωσιάσει με τα touch χαρακτηριστικά του νέου λειτουργικού, ο Ballmer θα πάρει μια βαθιά ανάσα και θα βλέπει με αισιοσοξία το μέλλον του στην εταιρεία.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου