Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

[Φήμες]: Νέα στοιχεία για τα Nokia Champagne και Lumia 900

Την ύπαρξη ενός (ή μάλλον 2) νέων Windows Phone κινητών με ονομασίες Nokia Lumia 900 και Nokia Champagne αποκάλυψε πρόσφατα η ιστοσελίδα WMPowerUser με... αποτέλεσμα να ανεβαίνει επικίνδυνα ο «πυρετός» των φανατικών της Φιλανδικής εταιρίας. 

Η εφαρμογή με τίτλο «Times of In India» που προορίζεται για Windows Phone μοντέλα, «κατέβηκε» και χρησιμοποιήθηκε από ένα Nokia Lumia 900 και ένα Nokia Champagne, τα οποία έτρεχαν μια έκδοση Windows Phone, η οποία είναι νεότερη από την τρέχουσα 7.10.8725 (η 7.1 είναι η εσωτερική έκδοση για το 7.5 Mango). Μπορεί εύκολα κάποιος να υποθέσει ότι αυτή θα μπορούσε να είναι πιθανόν η επερχόμενη έκδοση Tango των Windows Phone που έχουμε ακούσει κατά καιρούς. Αλλά κανείς δεν είναι βέβαιος για αυτή την σκέψη.

Όσο για το Lumia 900 (ανεπίσημη φωτό), είναι μια συσκευή που τον τελευταίο καιρό απασχολεί πολλούς, αλλά μέχρι στιγμής τα διαθέσιμα στοιχεία για τα χαρακτηριστικά του νέου τηλεφώνου είναι πολύ περιορισμένα. Γνωρίζουμε μόνο ότι θα έχει οθόνη τύπου AMOLED ClearBlack με διαγώνιο 4,3 ιντσών, επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.4GHz μονού πυρήνα, κάμερα ανάλυσης 8.0MPixels, 16GB μνήμη και 1GB RAM. Αυτά τα στοιχεία προέρχονται από ένα φυλλάδιο που διέρρευσε βέβαια, έτσι αναμένουμε περισσότερα νέα.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM




ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου