Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

To Windows Phone Marketplace Φτάνει Τις 40.000 Εφαρμογές

Όπως αναφέρει το All About Windows Phone, το online κατάστημα εφαρμογών της Microsoft, Windows Phone Marketplace, έχει ξεπεράσει τις μερικές χιλιάδες εφαρμογές φτάνοντας το ορόσημο των 40.000 σε μόλις ένα χρόνο... 

Από την άποψη των απόλυτων αριθμών, είναι ακόμα πολύ πίσω από το iTunes App Store και το Android Marketplace (και τα δύο έχουν ξεπεράσει τις 500.000 εφαρμογές), αλλά ο ρυθμός ανάπτυξης είναι πολλά υποσχόμενος. Σε αυτό έχει βοηθήσει η προσπάθεια της Microsoft να προσελκύσει προγραμματιστές δίνοντας πάνω από 2.500 δωρεάν συσκευές για να τονώσει το Marketplace.

Αν ο ρυθμός ανάπτυξης συνεχίσει, τότε το Marketplace θα φτάσει τις 50.000 εφαρμογές στις αρχές Ιανουαρίου. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο αυτό αναφέρεται στις δημοσιευμένες εφαρμογές - πάνω από 5.000 έχουν αφαιρεθεί είτε από τους προγραμματιστές ή τη Microsoft από την έναρξη κυκλοφορίας του Marketplace - και ο συνολικός αριθμός πιθανώς να διαφέρει από χώρα σε χώρα. Τώρα και με τη Nokia να έχει κυκλοφορήσει τις πρώτες συσκευές, και με τις πρώτες πωλήσεις του Lumia 800 να δείχνουν ελπιδοφόρες, το Windows Phone φαίνεται να κερδίζει έδαφος.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου