Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Μόνο με 11 click το installation των Windows 8

Παρόλο που τα Windows 7 έχουν έναν αρκετά απλό installer -τουλάχιστον σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις του λειτουργικού- φαίνεται ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση. Όπως όλα δείχνουν, το installation τωνWindows 8 θα είναι πολύ πιο απλό.

Οι 4 wizards και τα 60 παράθυρα που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης στα Windows 7αναμένεται να δώσουν τη θέση τους σε έναν ενιαίο wizard στα Windows 8, ο οποίος θα απαιτεί μόλις 11 clicks από την πλευρά του χρήστη. Ο νέος wizard θα ελέγχει τον υπολογιστή για θέματα συμβατότητας, θα επιλέγει την κατάλληλη έκδοση των Windows και θα ρωτάει το χρήστη κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης μόνο για τα απολύτως απαραίτητα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι "μπαρουτοκαπνισμένοι" χρήστες των Windows που θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο θα μπορούν να επιλέγουν ένα installation τύπου Advanced, όπου θα μπορούν να παρεμβαίνουν σε όλες τις πτυχές του setup.

Όπως όλα δείχνουν, έχουμε αφήσει οριστικά πίσω μας τις περίπλοκες εγκαταστάσεις του παρελθόντος. Όσοι από εσάς έχετε εμπειρία πολλών ετών στους υπολογιστές θα θυμάστε ότι κάποτε η εγκατάσταση των Windows ισοδυναμούσε με αυτομαστίγωμα για τον μέσο χρήστη...
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου