Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Αιωρούμενο Φωτιστικό (VIDEO)

Τα αιωρούμενα φωτιστικά της Light-Light είναι μία ιδιαίτερα κομψή και περίεργη εφαρμογή της αιωρούμενης τεχνολογίας, και φαίνονται σαν κάτι από την ταινία Επιστορφή από το Μέλλον.
Το πάνω μέρος του φωτιστικού υπερίπταται πάνω από το κεντρικό τμήμα, κάνοντάς το να φαίνεται σαν κάποιος να αφαίρεσε το μεσαίο κομμάτι. Το φωτιστικό χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία LED, δίνοντας έτσι ένα ισχυρό φως το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί στα επιθυμητά επίπεδα ανάλογα με την διάθεση. Η τεχνολογία που αιωρούμενου φωτιστικού εξελίχθηκε από την Crealev, και όπως θα έχετε μάλλον συμπεράνει χρησιμοποιεί μαγνήτες.

Η Light-Light χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνήτες, μαζί με έναν εξελιγμένο ελεγκτή και να σταθεροποιήσει το αιωρούμενο τμήμα και να αποτρέψει την απότομη εκτόξευση του προς κάποια πλευρά. Αλλά μην ενθουσιάζεστε, τα φωτιστικά της Light-Light δεν είναι φτηνά. Ξεκινούν από τα €980! Η αλήθεια είναι ότι το φωτιστικό είναι απλό. και πολύ κομψό σε εμφάνιση και με τον μηχανισμό στήριξης καλά κρυμμένο δημιουργεί μια σχεδόν μαγική αίσθηση, όμως τρομάζω με την σκέψη να κοπεί το ρεύμα. Τι θα απογίνει το ιπτάμενο τμήμα; Και πιο σημαντικά, τι θα απογίνει η επένδυση μου των €980;

Δείτε στο βίντεο το Light-Light αν επιπλέει στον αέρα.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου