Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Η SE σκοπεύει να ενημερώσει στην έκδοση Android 4.0 όλη την σειρά Xperia

Η Sony Ericsson ακολουθεί την τακτική της HTC, καθώς αναφέρει ότι επεξεργάζεται και αυτή με την σειρά της ένα γενικό σχέδιο που θα σχετίζεται με την σταδιακή αναβάθμιση των υπάρχοντων συσκευών της στην έκδοση Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Η δήλωση της εταιρίας ήρθε μέσα από την Ολλανδική σελίδα του Facebook και κάνει λόγο για την άμεση ενημέρωση της σειράς Xperia και πιο συγκεκριμένα για τα εξής μοντέλα: Xperia Play, Xperia Neo, Xperia Arc, Xperia Ray, Xperia Mini Pro και Xperia Neo V. 
Όπως και η HTC, έτσι και η Sony Ericsson δεν έχει δώσει κάποιο καθορισμένο χρονοδιάγραμμα, αλλά όπως είναι φυσικό, πρώτα θα πραγματοποιηθούν οι ενημερώσεις όλων των κινητών στην έκδοση 2.3.4 και στη συνέχεια θα αρχίσουν να περνάνε σε Android 4.0. Αυτό θα ισχύσει για όλα τα smartphones της σειράς Xperia με έτος κατασκευής 2011. Για τις παλαιότερες συσκευές δεν υπάρχει κάποια πληροφορία. Ακολουθεί η επίσημη δήλωση της εταιρείας:

«Η Sony Ericsson σήμερα γνωστοποίησε ότι έρχεται η αναβάθμιση 2.3.4 Gingerbread για όλα τα smartphones της σειράς Xperia που κυκλοφόρησαν κατά την διάρκεια του 2011. Αυτή η αναβάθμιση του λογισμικού θα καταστεί διαθέσιμη σταδιακά σε επιλεγμένες αγορές. Πέρα από την ενημέρωση στην έκδοση Gingerbread 2.3.4, σχεδιάζουμε να αναβαθμίσουμε κάθε Xperia smartphone του 2011 στην επόμενη πλατφόρμα Android όταν θα βρίσκεται στην διάθεσή μας».

Σύμφωνα με το ολλανδικό blog*AllAboutPhones, η Sony Ericsson θα κυκλοφορήσει την ενημέρωση Ice Cream Sandwich το 2012.*
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου