Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Δύο Νέα IPhone Θα Ανακοινωθούν , Το IPhone 5 Ίσως Σε Έλλειψη

Σύμφωνα με το 9to5Mac, όπως φημολογείται καιρό τώρα, θα υπάρξουν δύο διαφορετικά μοντέλα iPhone που περιμένουμε στις αρχές του επόμενου μήνα.

Το πρώτο μοντέλο θα βασίζεται στο τρέχον iPhone 4 και θα είναι το χαμηλό μοντέλο (που παλιότερα λεγόταν iPhone nano). Θα έχει ακόμη την γυάλινη πρόσοψη και πλάτη και λέγεται πως παράγεται σε μεγάλες ποσότητες. Το ενδιαφέρον είναι πως αυτό το μοντέλο υποτίθεται πως προσφέρεται με εξαιρετικά επιθετική τιμή με προπληρωμένα προγράμματα σύνδεσης...

Το iPhone 5 από την άλλη πλευρά θα έχει μεγαλύτερη οθόνη και λεπτότερο στρογγυλεμένο σώμα. Λέγεται πως θα είναι άξιο θαυμασμού καθώς είναι απίστευτα ελαφρύ και πολύ συμπαγές. Η κάμερα ανταγωνίζεται τις μικρές φωτογραφικές μηχανές και θα είναι από τα κύρια στοιχεία για τις πωλήσεις.

Τώρα τα άσχημα νέα, οι φήμες λένε πως η Apple είχε μερικά σχεδιαστικά και κατασκευαστικά προβλήματα με το iPhone 5, που θα έχουν αποτέλεσμα μια μικρή καθυστέρηση που θα επηρεάζει τα επίπεδα του στοκ μέχρι το 2012.

Όπως με όλες τις φήμες, κρατήστε επιφυλάξεις, θυμάμαι παρόμοιες φήμες καθυστέρησης του iPAd2 λίγο πριν ανακοινωθεί που αποδείχτηκαν εσφαλμένες. 

Το μόνο πράγμα που θα κρατήσω από τις πολλές φήμες γύρω από το iPhone5 αυτή την εβδομάδα είναι πως είναι ένα βέβαιη ένδειξη πως θα ανακοινωθεί μάλλον νωρίτερα.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου