Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

H Sony Ericsson Αρνείται Ότι Έχει Σχέδια Για Android 4.0 Στα XPERIA

Η Sony Ericsson έχει διαψεύσει αναφορές που επιβεβαίωναν την αναβάθμιση όλων των συσκευών XPERIA στην νέα έκδοση Android, Ice Cream Sandwich (Android 4.0), που αναμένεται τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο...

Σύμφωνα με το SoMobile, εκπρόσωπος της εταιρείας τους διεμήνυσε ότι η τωρινή γενεά XPERIA θα αναβαθμιζόταν στο Android 4.0, ωστόσο, εκπρόσωπος της υπηρεσίας τύπου της εταιρείας είπε ότι καμία τέτοια απόφαση δεν έχει παρθεί. "Σε ότι αφορά μελλοντικές πλατφόρμες του λειτουργικού συστήματος Android, θα το διαθέσουμε στους καταναλωτές μας εν ευθέτω χρόνο", μας είπαν από την Sony Ericsson.

"Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια επίσημη πολιτική της εταιρείας σε ότι αφορά τις αναβαθμίσεις". Μπορεί να είναι και θέμα χαρακτηριστικών, τα μοντέλα της εταιρείας ξεκινούν από μονοπύρηνους επεξεργαστές 1GHz, δεν είναι ξεκάθαρο αν το Ice Cream Sandwich θα προϋποθέτει καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η Sony Ericsson καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να βελτιώσει την φήμη της σε ότι αφορά τις αναβαθμίσεις συσκευών, μετά τον εκνευρισμό και την δυσαρέσκεια που προκάλεσε στους πελάτες της η πολιτική της στην πρώτη γενεά των συσκευών.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου