Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στο Facebook

Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι φήμες που κάνουν λόγο γιασημαντικές αλλαγές στις σελίδες τουFacebook. Οι περισσότεροι εκτιμούν ότι οι αλλαγές θα ανακοινωθούν στη σύνοδο F8, η οποία ξεκινά στις 22 Σεπτεμβρίου στο San Francisco.


Κατά το πρόσφατο παρελθόν έχουν ακουστεί αρκετά πράγματα σχετικά με το τι αλλάζει στη διάσημη υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ άλλων, έχουμε τις αλλαγές στο design, οι οποίες περιλαμβάνουν το φημολογούμενο ticker με τη δραστηριότητα των φίλων. Γίνεται, επίσης, λόγο και για νέα χαρακτηριστικά, με επίκεντρο την πολυσυζητημένη μουσική υπηρεσία. Σε όλα αυτά προστίθενται τώρα οι φήμες γιαFacebook app store, καθώς και οι πληροφορίες για κουμπιά Watched, Listened καιRead δίπλα στο γνωστό κουμπί Like.

Οι σχεδιαστικές αλλαγές έχουν ήδη ξεκινήσει με την ενσωμάτωση της λειτουργίας Subscribe. Υπάρχει, βέβαια, και ο κίνδυνος της σύγχυσης, τον οποίο πρέπει να λάβουν σοβαρά υπ' όψιν οι υπεύθυνοι του Facebook. Οι πολλές αλλαγές σε μικρό χρονικό διάστημα μπορούν να μπερδέψουν τον κόσμο, ο οποίος έχει πλέον και άλλεςεναλλακτικές. Με άλλα λόγια, είναι προφανές ότι το Facebook προχωρά σε αλλαγές προκειμένου να ανταγωνιστεί το Google+, αλλά οι οβιδιακές μεταμορφώσεις ενδέχεται τελικά να οδηγήσουν κάποιους στο απλό περιβάλλον της Google.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου