Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Facebook For iPhone 3.5: συνολική αναβάθμιση


Η νέα έκδοση 3.5 του Facebook For iPhone, που ανακοινώθηκε σήμερα, προσφέρει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά στον τομέα του περιβάλλοντος εργασίας αλλά και bug fixes, τα οποία θα ικανοποιήσουν τους χρήστες...
Το νέο αυτό update για τα iPhone and iPod touch επικεντρώνει σε δύο σημεία: tagging των φίλων που έχετε προσθέσει στο προφίλ του Facebookκαι βελτίωση του UI της εφαρμογής.Για πρώτη φορά, θα είναι δυνατόν να τοποθετήσετε tags σε φίλους και τοποθεσίες σε posts, κάτι που έλειπε από τα προηγούμενα updates της εφαρμογής. Όποτε κάνετε ένα post στοFacebook, είναι πλέον δυνατόν να κάνετε tag σε οποιονδήποτε από τη λίστα των φίλων σας με το πάτημα ενός κουμπιού.


Θα προσέξατε ήδη στο screenshot κάτι διαφορετικό στην οθόνη του post: όντως, έχει ανανεωθεί σχεδιαστικά. Αντί του μαύρου και μάλλον στοιχειώδους pop-up πλαισίου που χαρακτήριζε τις προηγούμενες εκδόσεις του Facebook client, το νέο περιβάλλον είναι πολύ πιο ξεκάθαρο και ενσωματώνεται αρμονικά στην εφαρμογή.

Θα βρείτε εξάλλου και κάποιες άλλες αναβαθμίσεις, όπως είναι τα privacycontrols, τα οποία είναι παρόμοια με αυτά που πρόσφατα εισήχθησαν στοsite του Facebook. Όπως μπορείτε να κάνετε πλέον και στη σελίδα του FB, είναι δυνατόν να επιλέξετε να κοινοποιήσετε ένα post αποκλειστικά σε μια λίστα φίλων ή ακόμα και να ποστάρετε ένα update δημόσια, εφόσον επιλέξετε κάτι τέτοιο.

Επιπρόσθετα, κάποια bugs έχουν επίσης επιδιορθωθεί στο σύνολο της εφαρμογής, τα οποία ποικίλουν από το χαρακτηριστικό του chat, το οποίο έπασχε από αρκετά προβλήματα συνδεσιμότητας, έως και την προβολή φωτογραφιών και την μπάρα ειδοποιήσεων, η οποία περιστασιακά εξαφανιζόταν χωρίς λόγο, ακόμα και στην περίπτωση που νέες ειδοποιήσεις ήταν διαθέσιμες. Το Facebook επίσης υποσχέθηκε και αρκετές άλλες επιδιορθώσεις bugs, αν και δεν περιγράφονται αναλυτικά στο log της εφαρμογής.


Το νέο αυτό update σίγουρα καθιστά το iOS client του Facebook αρκετά ανταγωνιστικό σε σχέση με τις συσκευές των οποίων οι clients δεν διαθέτουν τόσα πολλά χαρακτηριστικά. Εφόσον είστε χρήστης του Facebook, θα προτείναμε να κατεβάσετε την εφαρμογή αυτή άμεσα – δεν πρόκειται να το μετανιώσετε, ακόμα και εάν δεν σας αρέσουν τα νέα privacy controls. Οι βελτιώσεις είναι πράγματι σημαντικές. 
Μπορείτε να κατεβάσετε το Facebook for iPhone και iPod touch από εδώ.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: pcw.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου