Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ASUS: Έτοιμο προς διάθεση το νέο Slider Pad Eee

Η ASUS στην εκδήλωση Pepcom που πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε, δεσμεύτηκε να αποκαλύψει τα νέα της σχέδια αναφορικά με το νέο της δημιούργημα που ακούει στο όνομα Slider Pad Eee. Μοναδικό στην κατηγορία του, καθώς είναι το πρώτο tablet με slide μηχανισμό και αναμένεται να φτάσει στην αγορά των ΗΠΑ κατά τα τέλη του μήνα που διανύουμε, με κόστος περίπου στα 475 δολάρια για την έκδοση WiFi με χωρητικότητα 16GB, ενώ θα δοθεί μια ακόμη αυτή των 32GB με τιμή στα 575 δολάρια. Τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν στις HΠΑ, θα εξοπλίζονται με την έκδοση λειτουργικού Android 3.2.

Ουσιαστικά παρόμοιο με το σχετικά δημοφιλές Transformer, το Slider διαθέτει οθόνη αφής τύπου IPS των 10 ιντσών, επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2 dual-core, δύο κάμερες, μία εμπρόσθια και μία οπίσθια. Ακόμη, η ASUS έχει πραγματοποιήσει τις δικές τις ανάλογες προσαρμογές για την ορθή εγκατάσταση της νέας έκδοσης Android.

O σχεδιασμός του συγκεκριμένου tablet από την ASUS, απευθύνεται σε όλους εκείνους που αναζητούσαν ένα... «Transformer» το οποίο θα διέθετε βάση πληκτρολογίου, θεωρώντας πως υπάρχει έτσι ένα μια πιο ολοκληρωμένη φορητή συσκευή. Είναι αρκετά λεπτό και με ανάλογο βάρος, ενώ η μόνη σημαντική διαφορά συγκριτικά με το Transformer, είναι η χαμηλότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου